دکتر عبدالحسین مختاباد به همراه گروه موسیقی رودکی برای اجرای کنسرت موسیقی سنتی به ایتالیا و فرانسه سفر خواهد کرد...
دکتر عبدالحسین مختاباد به همراه گروه موسیقی رودکی برای اجرای کنسرت موسیقی سنتی به ایتالیا و فرانسه سفر خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری سفیر؛ گروه موسیقی رودکی به سرپرستی استاد موسیقی سنتی ایران ، دکتر عبدالحسین مختاباد روز دوم فروردين در رم، چهارم فروردين در ونيز، هفتم فروردين در ميلان و نهم فروردينماه در واتيكان با سازهاي خود موسيقي ايراني را به نمايش ميگذارند.
در این گروه بهزاد خدارحمي، محمد دلنوازي، علي تحريري، نيما دلنوازي، داوود ياسري و احسان بزرگمهر نوازندگان گروه رودكي هستند و عبدالحسين مختاباد قطعاتي را از آلبوم «ماه مجلس»، «بهشت من»، چند قطعه محلي مازندراني و خراساني و همچنين دو تصنيف از علياكبر شيدا و حسامالسلطنه را در دستگاه شور و آواز اصفهان ميخواند.
استاد مختاباد با اشاره به ظرفیت بالای موسیقی سنتی در معرفی فرهنگ و تمدن ایران باستان اظهار امیدواری کرد این تور هنری بتواند جایگاه برجسته هنر ایرانی را در اذهان اروپاییان بیدار سازد.
وی موسیقی ایرانی را الهام گرفته از فطرت بیدار و خداجوی انسان جویای حقیقت دانست و گفت: موسیقی سنتی یکی از پایه های مستحکم سازه تمدن سرزمین ایران است و موسیقی حلقه پیوند دهنده تمدنی است که در آن ترکمن و بلوچ و آذری و عرب و لر و کرد با یکدیگر غریو روحبش "ایران سرزمین من "را سر می دهند.
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();